GOTT NYTT ÅR 2010!


Hej på Er alla! Vad ni är rara & omtänksamma, har fått mail & telefonsamtal med frågor om vart jag tagit vägen, om jag är sjuk osv.
Nejdå, jag lever & har hälsan, men det har varit mycket annat, mest jobb, sjukdomar i familjen & en massa annat, både tråkigt & roligt.
Men hur som helst hundarna mår bara finfint & njuter i fulla drag av vintern & all snö!

Min fina Jossan är rejält rund om magen & runt den 25 jan är det dags för henne, ska bli så roligt!!

Varg Mary löper, ca tre månader för tidigt, vad jag blev förvånad. Det var Maxims stora intresse av sin syrras bakdel som fick mig att inse hur det var ställt där.
Så om allt går som det ska blir det Varghundsvalpar här i början av marsmånad!
Blir det så, ska det bli en sann glädje & en helt ny hundupplevelse! Då ordnar jag guidade turer här för nyfikna, faschinerade Goldenmänniskor ;-)


Med dessa roliga framtidsplaner för min & kennel Roxannes del, så önskar jag Er alla ett riktigt toppen, superbra, kanonår 2010! :-)

Kram till er & hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång!

Nu ska jag på Nyårsmiddag.

Susanne


Lite bilder från idag

Lucia i morgon


Hej på er alla! Roligt att läsa era tankar kring djurhållningen i vårt land, vi är många som tappat lusten för kött från Scan, m.fl stora leverantörer. Hoppas det märks rent ekonomiskt för dessa livsmedelsjättar, först då tror jag saken dvs djurhållningen kommer att förändras & förbättras. Money talks, så krass är verkligheten på många sätt.

Lucia i morgon, fin högtid, fast den var mer konkret då man hade mindre barn.

Det snöar för fullt, såg knappt vägen när jag körde hem från stan. Handlat julklappar, såå mkt folk, stress & jäkt.
Nu ska jag ska ta på mig pannlampan & ge mig ut med hundarna i det vackra snöfallet alldeles strax. Ingen risk att det är mkt folk, stress & jäkt då, precis tvärtom här.
Man är nog en eremit innerst inne.

Inbillar mig att Jossan är dräktig, trots att hon bara gått 2,5 vecka. Hoppas magkänslan stämmer.

Ha en fin lördagkväll & Lucia!

Susanne
1 dec 2009


Ja så var det 1 dec, fint med alla adventsstjärnor, ljusstakar, utebelysningar osv runt om oss, det lyser upp i denna så mörka årstid.

Jossan (Roxanne Josefina) är parad. För minnesgoda läsare här, så vet ni att hon endast fick 2 valpar sist. Därför har jag parat om henne med stiliga Harry (One Night in Bangkok av Vervik) Nu hoppas vi på en normalkull, ca 25 jan 2010. Mer info om den väntade kullen samt övriga framtidsplaner för kenneln, se www.kennelroxanne.se
som skall uppdateras i dagarna!

Är det inte mycket anmärkningsvärt att Lars Hultström, tills nyss ordförande i Swedish meat, styrelseledamot av Scan samt Svenska djurhälsovårdens styrelser, avgår pga sin egen svingårds missförhållanden i djurhållning...
Har skrivit det tidigare, blir allt mer säker på att jag ej vill stödja denna ruttna djurhålllning genom att köpa & äta kött. Tror jag skiter i julskinkan i år, i alla fall från Scan & de andra stora kedjorna. Möjligtvis kan jag köpa en skinka från en bonde där jag vet att djuren lever ett bra & värdigt liv.

Djurpoliser i Sverige, när är det dags för det? I Usa har de funnits länge, det vet alla som sett Animal planets program.

Kul tycker jag att ni fortfarande hittar in här, trots den låga frekvensen av nya inlägg från mig!

Musik var det ja, viktigt tycker jag! Lyssnar mycket på gamla Cat Stevens låtar just nu, det gjorde jag även som liten tjej. Dessutom tyckte jag då att han var den snyggaste kille/man man kunde tänka sig! Titta & lyssna på dessa! Wild word http://www.youtube.com/watch?v=0k6mQyu2GxM&NR=1
Cant keep It in (så fin text) 
http://www.youtube.com/watch?v=0W_SGoBFJxs

Nionde dagen som rökfri & glad för det är jag! Går på kurs i rökavvänjning på lungkliniken på Akademiska sjukhuset, väldigt bra!

Susanne

Ps. Titta gärna tillbaks i kommentarerna, det droppar in nya hela tiden, även på äldre inlägg. Dessutom försöker jag svara i kommentererna. Ds.

Glad gris


Cat Stevens ;-)

RSS 2.0