Söndag i juli


Om man ska se det positiva med "hit & dit vädret" (ganska varmt, mulet mestadels med en gnutta sol då & då) så är det att man kan gå ut i naturen med hundarna när som helst på dagen, utan att de får värmeslag!
Fast jag måste erkänna att jag längtar efter riktig sommar igen, med sol & bad.


Denna bild från idag, vid fågeltornetLugn & avkopplande helg annars. Klippte gräs & byggde om valphagen går. Sedan middag hos goda vänner & kul musikkväll på Almunges lokala nöjeshak ;-)  Nåja det var väl att ta i. August värdshus heter det & skoj att de ordnar lite här ute på vischan.


Jossans två små töser är nu 4 veckor. Jag kallar dem för mina runda Duracellkaniner, för det är just så de ser ut, med ständigt viftande svannsar, tjocka & lockiga pälsar.
Kort sagt, helt bedårande!

Så här ser de ut
Lite tyst här annars, ungarna på Gotland, så det är bara jag & alla djur hemma.
Men vi har många långa diskussioner, hundar, katter, fåglar & jag. Bra med djur, för de svarar alltid de man vill höra ;- )

Fick rapport från Högbo utställningen som är idag. STORT grattis till Monica Wessberg för kanonplaceringar med Rex & Albin!! Lika stort grattis till Marie Ljungkvist & Mira!!

Nu ska jag lägga mig på soffan & titta på Broarna i Madison County. En av de vackraste, tänkvärda & sorgligaste kärleksfilmer jag sett, med fantastiska Meryl Streep & Clint Eastwood. Har sett den flera gånger, men den är väl värd att se igen.

Susanne

22 juli 2009Skönt med några dagars semester i solen på Gotland. Tack för era semesterhälsningar.


Firade min älskade mormor som blev 92 i går, tänk om man blir så gammal...
fast då ska det nog till en lifestyle ändring, mindre stress & press, mer harmoni, mer kärlek samt nolltollerans vad gäller ciggaretter...Rätt var det är så är jag nog där, harmonisk som en yoggi,  vem vet kanske blir en hälsoguru till sist ; -)

Hundar var det visst det skulle handla om här. Alla mår bra, inkl valpar. Återkommer med bilder snarast på Jossans två, treveckors ungar.

Vardag igen, skall jobba två nätter nu, så nu måste jag åka för att hinna till kl 21.

Susanne

Fin!

Long time...


Denna blogg är lite eftersatt just nu. Men ibland räcker tiden inte till.

Att ha valpar är så roligt & givande, men oxå ett stort arbete som tar mycket tid, inte minst att ta mot alla blivande hundägare samt coacha & vägleda dem.
Nu har 5 av Pollys ungar flyttat, allt verkar ha gått bra på alla vis med dem. 2 av dem bor hos "gamla"  valpköpare. Min tik, som jag spar hemma heter Ella, visst är det ett fint namn! Faktum är att jag en gång i värden  tänkt döpa ev dotter till det, nu blev det ju tre fina grabbar i stället ;-)
Många av er har hört av sig till mig & bett mig berätta mer om alla steg & faser kring valpkullen. Det gör jag absolut, men inte idag utan någon dag då tiden finns!

Jossans två små tikvalpar har nu hunnit blivit 2 veckor, stadiga & välgödda är de förstås, med 10 tuttar att välja på!


Nu skall jag strax åka till nattjobbet, med firman är det relativt lugnt nu i Juli månad, avslutade en utbildning jag hållit i, för ett par veckor sedan.

Nu längtar jag efter att bara få vara & ta dagen som den kommer, dvs tanka batterierna lite granna. På onsdagkväll blir det verklighet, åker till Gutarnas ö i 4-5 dagar. Ska bara sola & bada, läsa samt gå på en & annan after beach & förhoppningsvis lyssna på livemusik mm.

Tack föresten för alla era mail, telefonsamtal osv, värmer i hjärtat att ni saknat mina rader i denna anspråklsösa blogg! Ursäkta att jag varit dålig på att svara er bara.

Susanne

Jossan med barn & jag, idag 12 juli.

RSS 2.0