Ruskprickar & Zombieland ;-)


Ännu en riktigt grå dag, men det är redan 4 grader varmt & snön smälter = det går ju faktiskt åt rätt håll :-)

Hundarna är skitiga & glada, man riktigt ser hur de skrattar när de rejsar (hur stavas det? ) runt med leran stänkandes, jagandes varandra!
Samma sak med valparna jag har, de är efter en kvart ute, som små svarta leriga bollar, små ruskprickar! De är nu 9 veckor, bedårande & börjar bli riktiga personligheter. Min tik heter Flingan, sen har vi "Tjocka Berta", störst i kullen, gyllene i färgen, välbyggd, jättefin & ganska självständig. Nisse heter en av gossarna, Hugo har döpt honom/kallar han det. Ljus med vackra linjer & mycket kontaktig, är hela tiden i närheten.
Som sagt, supertrevliga, fina valpar & några av dem söker fortfarande bra hem :)


Som hundägare/flerhundsägare är det bara att lägga ner alla tankar om ett superrent & perfekt hem, eller ännu mindre en perfekt tomt. Jaja, man får istället tänka på hur mycket glädje man får av sina rara fyrfotade vänner!

Såg i går tillsammans med älsta sonen Martin, en bra, kul & crazy film. Zombieland!
Vi skrattade högt & det var precis vad jag behövde! Se den om ni gillar zombies som tagit över jorden, splatter, blodstänk & har en dragning åt det skruvade ;-)
Woody Harrelson gör en skjutgalen Cowboy.
En annan gammal goding i samma genre är kultrullen Braindead, av Peter Jackson, hans första film, långt innan sagan om Ringen trilogin.


Apropå media, dvs film, musik osv. Har alltid gillat Pink, cool tjej med integrietet & styrka. Vacker sång med henne här. "I dont belive you"http://www.youtube.com/watch?v=cgf505toWJE

Ha det fint!

Susanne

Små Ruskprickar


ZombielandJaså är det så...Det är visst vår på gång, läste jag någonstans. Varför är jag då inte energisk & glad som en lärka? Jaså är inte livet så enkelt, känner mig mest trött &  sliten.
Tror jag skulle behöva göra något riktigt roligt, som någon flummig tyckare uttryckte det, "tanka energi".

I dag ska jag snölpulsa till fågeltornet, får ta med mig fika, för det tar nog en stund. Vem vet, kanske det jag behöver, se alla vackra fåglar & ljuset!

Hundarna mår bara bra i alla fall! De är alltid lika glada vad jag än hittar på, om jag ser bister & arg ut eller är trött som en gammal gumma. Tur att man har dem!!

The life on kennel Roxanne

Mer snö & mer sol


Någon fler än jag som kände sig under isen igår? Snön som föll i stora mängder fick mig att vilja gå i idé alternativt  emigrera till varmare breddgrader....
Barnsligt, ja säkert, men det är tyvärr ett faktum att vädret ibland påverkar en. Hur som helst, idag skiner solen igen & snart smälter snön säkert!

I lördags var det fint väder & vår. Vi = Ella, Polly & jag, var på utställning i Högbo/Sandviken. Inga jättesegrar, men fina placeringar för båda & Polly fick CK (Championkvalité) i hård konkurrens.

Valparna blev igår 8 veckor, ikväll kommer veterinären & besiktigar samt vaccinerar dem. Några av dem söker fortfarande goda hem. Just nu ligger de & sover tillsammans med de vuxna hundarna vid mina fötter i köket, oerhört coola & sociala små varelser! Redan vana vid det mesta som förekommer i ett hem.
Kolla in dem på hemsidan under valpar! En tik stannar här, hon kallas Flingan & heter på riktigt Roxanne Snöflinga.


Är ofrivilligt ledig just nu, lite jobb i firman & lite extranätter oxå, flera långtidssjukskrivna åter & det gör att "mina" nätter delvis försvinner, trist. Får väl söka något annat...ingen som söker en kreativ, driftig prick, kunning inom både det ena & det andra?! Ring i såna fall!

Susanne


Roxanne Flower Power "Polly" Foto Monica Wessberg


Roxanne Snöflinga "Flingan" Foto Monica WessbergRoxanne Snöflinga "Flingan" Foto Monica Wessberg

Hej igen!Mycket har hänt sen sist, valparna växer & frodas & är snart 8 veckor.
Fortfarande söker några av dem, intresserade & bra hem!

Kennel Roxanne hade en framgångstik dag på GRKs utställning i Sala 6 mars.
STORT tack till Malin & Monica, som visade, trimmade & tog hand om hundarna, samt valpköpare!! Själv låg jag hemma & snusade, jobbade natt hela den helgen. Vilka kompisar!

I morgon är det utställning i Högbo/Sandviken, Polly & Ella ska ställas, ska bli skoj. Återkommer med resultat!

Vera, Roxanne Vera Wang som Lisa i Storvreta har tillsammans med mig, löper nu & skall snart paras med CH Ralun Versace. En fin Australiensisk hund!

Ha en fin helg nu!

Nu kommer lite bilder!

SusanneValparna 6.5 vecka


Roxanne Power Girl "Ella" BIS-valp. Handler Malin Danielsson


Roxanne Power Flower "Molly" 3a bästa tikvalp Ägare Marie Ljungkvist Handler Monica Wessberg


Roxanne Jennifer "Jenny" Ägare Eva Winnberg, handler Eva Maltesson. 4a bästa tikvalp


CH Roxanne Olympia "Olga" 4a bästa tik, handler Monica Wessberg


Roxanne Vera Wang, "Vera" 2a bästa tik! Handler Monica & Malin

RSS 2.0