Valborg, Fjällnora utställningen mm!


Härligt att våren är här, varma vindar ute idag. Tänkte elda ris mm, men det blåste för mycket & from i morgon är det eldningsförbud, jaja det löser sig väl, om inte annat en spöregnig dag eller till hösten.

På kennelfronten en del nytt, Flingan, Jossans unge mår fint & utvecklas som hon skall.
Två av hennes bröder söker fortfarande goda hem, båda glada, kontaktiga & riktigt fina exteriört! Se bilder nedan.
I kväll kommer Magdalena, veterinären & vaccinerar alla tre mot parvo & valpsjuka samt ger Ella 1-års vaccinationen. Så väldigt bra med en "hus" veterinär som kommer hem till mig, vilken service!

Vera (Roxanne Vera Wang) som jag skrev om här sist, visar alla tecken på dräktighet, kul!


Olga (Ch Roxanne Olympia) löper nu, hon skall paras/insemineras med sperma från en sedan länge bortgången hund, nämligen Ch Strathearn Benjamin. Kristi, som han kallades var född 1991, han var en härlig hund, med en superb härstamning & lämnade utmärkt avkomma. Jag hade en kull med honom 1992, Gordon & Zelda, som minnesgoda läsare kanske minns, var ur den kullen!
Jag är väldigt glad över att Birgitta på kennel Gracelines givit mig möjlighetetn att "få" denna frysta sperma! Visst är det sience fiction, men häftigt! Olga har just fyllt 5 år & aldrig haft valpar, så detta är verkligen i grevens tid för henne att få sin första kull. Håll tummarna!! :)

På söndag är det GRK Upplandssektionens vårutställning på vackra Fjällnora. Är numer en av arrangörerna, så det blir en lång dag där, både som fixare & utställare.
Vi hoppas på vackert väder! Kom dit & kika även om ni inte anmält!


I morgon blir det Valborgsfirande i Valborgfirandets själva mecca, Uppsala:) Ska bli roligt att träffa goda vänner, hänga på ute-serveringar (om det inte spöregnar förstås), pubar osv. Kort sagt se lite folk & insupa stadens atmosfär, börjar känna mig som en eremit i Skogs-Mulles kläder ;-) så det är väl dags att lämna landsbyggden, om så bara för en dag!


Ha det fint!

Susanne

En av Jossans fina söner, Roxanne Herr Frost, nu ikväll. Inte lätt att stå fint på ett bord & definitivt inte med en glad & gosig Burma Bea i närheten!

April väder


April, varmt & vackert ena dagen/timmen, blåsigt & kallt den andra, fast i det stora hela en underbar månad som inleder hela vår fina vår & sommar i detta land!

Har alla ungarna hemma i helgen & kära Jimmy, kusin till mina kids & fullvuxen, var hos oss nästan jämt under sin uppväxt. Vi umgås, går med hundar, käkar god mat osv.

Hundarna mår fint, Ella är nu 11 månader & lilla Flingan strax 3 månader. Vera, som bor hos Lisa i Storvreta är parad & vi hoppas på valpar i slutet av maj.

Här är lite fina bilder som Jimmy tagit i går & idag. Visst är han en duktig fotograf!

Susanne


Årets första snok. Foto Jimmy Björkman


Foto Jimmy Björkman


Varg Maxim. Foto Jimmy Björkman


Foto Jimmy Björkman


Martin & Maxim. Foto Jimmy Björkman


Foto Jimmy Björkman


GLAD PÅSK!


Glad Påsk på Er alla som kikar in här!

Är på Gotland hos mor min, med två av sönerna & endast en hund, Polly. Vi njuter av våren, som kommit långt mycket längre än hemma i Uppland & har det bra!

Här är några bilder.

Susanne

Vid havet med Polly & Fanny, oxå Roxanne hund förstås, mammas.


Stärkande lerbad!


Visby vid horizonten, Christina & hundar.


Polly


Polly & jag i solnedgången. Erik fotat

RSS 2.0