Valborg, Fjällnora utställningen mm!


Härligt att våren är här, varma vindar ute idag. Tänkte elda ris mm, men det blåste för mycket & from i morgon är det eldningsförbud, jaja det löser sig väl, om inte annat en spöregnig dag eller till hösten.

På kennelfronten en del nytt, Flingan, Jossans unge mår fint & utvecklas som hon skall.
Två av hennes bröder söker fortfarande goda hem, båda glada, kontaktiga & riktigt fina exteriört! Se bilder nedan.
I kväll kommer Magdalena, veterinären & vaccinerar alla tre mot parvo & valpsjuka samt ger Ella 1-års vaccinationen. Så väldigt bra med en "hus" veterinär som kommer hem till mig, vilken service!

Vera (Roxanne Vera Wang) som jag skrev om här sist, visar alla tecken på dräktighet, kul!


Olga (Ch Roxanne Olympia) löper nu, hon skall paras/insemineras med sperma från en sedan länge bortgången hund, nämligen Ch Strathearn Benjamin. Kristi, som han kallades var född 1991, han var en härlig hund, med en superb härstamning & lämnade utmärkt avkomma. Jag hade en kull med honom 1992, Gordon & Zelda, som minnesgoda läsare kanske minns, var ur den kullen!
Jag är väldigt glad över att Birgitta på kennel Gracelines givit mig möjlighetetn att "få" denna frysta sperma! Visst är det sience fiction, men häftigt! Olga har just fyllt 5 år & aldrig haft valpar, så detta är verkligen i grevens tid för henne att få sin första kull. Håll tummarna!! :)

På söndag är det GRK Upplandssektionens vårutställning på vackra Fjällnora. Är numer en av arrangörerna, så det blir en lång dag där, både som fixare & utställare.
Vi hoppas på vackert väder! Kom dit & kika även om ni inte anmält!


I morgon blir det Valborgsfirande i Valborgfirandets själva mecca, Uppsala:) Ska bli roligt att träffa goda vänner, hänga på ute-serveringar (om det inte spöregnar förstås), pubar osv. Kort sagt se lite folk & insupa stadens atmosfär, börjar känna mig som en eremit i Skogs-Mulles kläder ;-) så det är väl dags att lämna landsbyggden, om så bara för en dag!


Ha det fint!

Susanne

En av Jossans fina söner, Roxanne Herr Frost, nu ikväll. Inte lätt att stå fint på ett bord & definitivt inte med en glad & gosig Burma Bea i närheten!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Å vad härligt att våren är här. Mysigt att fira Valborg i sta'n.Jag hoppas på spöregn och några grader kallt,hehe. Jobbar ju och med tanke på var så är kylan och regnet det bästa. Kram kram så ses vi i solen på söndag//Lisa

2010-04-30 @ 02:07:23
Postat av: agneta

Så underbara, underbara bilder! Hoppas du får det kul i Uppsala idag. Själv är jag just på språng för att lämna valborgspulsen för att njuta av skogen i Almunge. Så olika kan det vara! Vi ses på söndag.

Agneta

2010-04-30 @ 09:00:12
Postat av: Lasse O

Härliga bilder Sus:)

kram lasse

2010-05-01 @ 09:59:42
Postat av: Annette

Hejsan

Det var inte i går!

Vilka härliga bilder.

Vovvarna ser jätte härliga ut.

Du ser också jätte pigg och fin ut ;)

Hoppas allt är bra med dej.

Jag och LInn har skaffat en vove blogg kan du se vad som händer med oss hihi...http://vovarna.blogspot.com/Många kramar

Annette & Micke Linn och Anton. Vovarna Karin, Ludde och Cliff2010-05-01 @ 18:54:45
URL: http://http://vovarna.blogspot.com/
Postat av: Eva

Herr Frost ser verkligen fin ut! Tack för idag, det var jättetrevligt och tack för hjälpen med trim och spring!

2010-05-02 @ 22:17:18
Postat av: kajsa

svar: tack så jätte mkt!!:D

2010-05-04 @ 18:33:49
URL: http://kajsapa.blogg.se/
Postat av: Eva

Jättespännande med Olgas valpar också! Gordon och Zelda, minnesvärda hundar. Jag tänker fortfarande på Gordon ibland. Kram

2010-05-11 @ 20:56:51
Postat av: Eva

Hur har det gått med valparna? Har du fler än Flingan kvar? Jenny mår kanonbra- i morgon ska jag börja blanda in hennes vanliga foder. Kramsi!

2010-05-22 @ 20:18:32
Postat av: Valborg

Valborgsfirande i Uppsala: http://planetenuppsala.se/evenemang/valborg-sista-april-i-uppsala


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0