Valpträff 27 sep 09


Haft valpträff idag för Polly & Tures valpar födda 10 maj & för Jossans & Harrys födda 29 juni, vid hundbadet på Fjällnora.  Fina rara valpar & duktiga ambitiösa hundägare. Som uppfödare känner jag mig glad på alla vis! Skoj oxå att Annika & Ture var med, tror samtliga var imponerade av Tures lugn, maskulinitet & av hans fina sökarbete! Enda smolket i bägaren var nog blåsten, nästan storm ute, men som Marie med Molly så klokt sa, man får vara glad över att det ej spöregnar!
Se bilderna från träffen nedan.

Annars mår alla djur här bara bra.

Uppskattar dialogen med er, dvs skoj att ni skriver kommentarer då & då. Skrattar ofta högt över vad jag läser, mycket humor & glimt i ögat ser jag!

Nu ska jag sova en stund inför två nätters arbete. Ha en bra vecka alla ni som hittar in här!

Susanne

Bus i badet


Pollys ungar & Jossans unge samt Ture (till höger)


Jossan med sin dotter Jenny


Polly, längst till vänster & Ture längst till höger, med sina barn i mitten!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack för hjälpen idag Sus.Allt löste sig och blev till det bästa. Tur man har lokalsinne och kan lotsa folk till rätt plats. Ja nog har det blåst allt. Fy 17. Men som sagt det spöregnade inte och solen sken. Får vara glad för det. Ha en bra jobbarnatt//Lisa

2009-09-27 @ 18:31:45
Postat av: Eva

Tack för idag!Det var skoj. Vi hade en mycket trött valp efteråt. Roligt att du redan har lagt ut bilder!

2009-09-27 @ 20:19:30
Postat av: Lasse O

Väldigt fina valpar!Du e en amitiös hunduppfödare:)

Lasse

2009-09-28 @ 14:41:25
Postat av: Agneta

Vilka fina hundar. Och Ture, en sådan livsnjutare där han sitter med nosen mot solen och blundar! Helhäftig kille.

Agneta

2009-09-28 @ 17:35:33
Postat av: Anna-Kajsa o. Per- Widar Persson

Vilken härlig dag vi hade i vackra Fjällnora.Vad roligt att du ställde upp och ordnade denna valpträff.Du får DAGENS ROS Susanne ! Det blåste lite men vad gjorde det när vi hade så många både söta och livliga valpar som roade oss. Mycken tack för goda råd om vardagslydnad som är så viktig och sist men icke minst för att du tog med dig valparnas mammor Polly och Jossan och att pappa Ture(pappa till Pollys valpar ) kom och hälsade på Jag måste säga att Polly har god smak han var en verkligt stilig och cool kille inte undra på att han är kung på kenneln Made my way. Där har Lucas en bra "manlig" förebild att leva upp till. Hoppas att vi kan fortsätta att hålla kontakt med Lucas syskon. Vi väntar nu bara på att valpkursen vi anmält oss till skall starta. Bra för Lucas och inte minst för matte och husse !

Lucas Anna-Kajsa och Per-widar

2009-09-28 @ 21:01:20
Postat av: Susanne

Tack snälla för "dagens ros".

Susanne

2009-09-29 @ 13:34:58
Postat av: Annika T

Tack Susanne för att Ture och jag fick träffa alla trevliga valpar och valpköpare. Vi trivdes så bra med dem allihop och tycker att det är så trevligt att få vara med på ett hörn i kennel Roxanne.2009-10-08 @ 16:18:22
URL: http://hem.fyristorg.com/mademyway

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0