Fåglar & födelsedag


Fåglarna jag berättat om, dvärgpapegojorna Gullan & Kawan, har fått ett nytt & mycket bättre liv hos ett par riktiga fågelentusiaster i Östervåla.
Där får de flyga i stora utom & inomhus voljärer. Brukar inte åta mig djur för att sedan inte ha dem kvar, men i detta fallet gick jag mest runt & hade dåligt samvete för de vackra fåglarna. Kände att jag ej fick dem tama (vilket tydligen är väldigt svårt då man har ett par, de präglas på varandra) & att de mest satt i sin i & för sig stora bur. Nu får de en helt annan frihet & kan flyga ordentligt, känns fint! Men visst det är lite tyst & ödsligt i huset, fast en fördel är att jag numer kan prata i telefonen inomhus, Agapornisfåglar är kända för att vara mycket högljudda;-)

Idag skickar jag ett stort grattis till min mamma Christina i Visby. Hon fyller 63 år. Gratulerar på födelsedagen! Kul att ha en sån ung & pigg mamma! Ringer i kväll.


Nu ska jag in till stan på jobb. Ha en fin dag!

/Susanne

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rosorna fin atill mor din! Ung mamma du har. Jag såg dej på facobook!

kram nisse

2009-09-15 @ 18:42:21
Postat av: Christina

Hej!

Tack så mycket för dom vackra rosorna, tycker du verkligen att jag är ung?!idag är jag nog mer som en 83- åring, ont överallt.

Grattis till den nya bilen hoppas att den håller länge. Kram Mamma Ps Birgitta hälsar också

2009-09-15 @ 21:12:20
Postat av: Anonym

Grattis Kristina!Jo,du är ung-vi är nästan jämngamla!

2009-09-15 @ 21:35:09
Postat av: Karin

Fina ord om våra kära,älskade mams...eller hur =)!!



Höres i morgon!

Kram Karin

2009-09-15 @ 23:55:18
Postat av: Agneta

Hejsan.

Jag hade också ett Agapornis-par för länge sedan. Jag har tänkt endel på dem sedan du skrev om dina. Hade dessförinnan haft många undulater och trodde att agaporninsarna skulle vara ungefär som dessa (keliga mot varandra och mot människor). Så icke med mitt "kärlekspar". Människor var inte alls så kul (åtminstone inte jag) och inbördes blev det ett fasligt bråk. Honan var betydligt mer intresserad av "kärlek" än hanen. När han inte ville gosa så började hon hacka och jaga honom! För att göra en lång historia kort: jag skänkte dem med varm hand till en papegojentusiast i Björklinge som hittade dem nya partners med mer likartad kärlekslust. Han blev glad, jag blev glad & fåglarna blev med säkerhet gladast av alla!

Agneta

2009-09-16 @ 09:38:56
Postat av: Susanne/kennel Roxanne

Roligt att du delger oss dina Agaporniserfarenheter Agneta. Inser att jag borde tagit reda på mer fakta om dem innan jag tog dem. Nåja, nu har de fått ett kanonliv i Östervåla (Föresten därifrån + Harbo, jag härstammar från, i de riktigt djupa skogarna i Västmanland ;-)



Facebook ja, hajjar inte riktigt vitsen med det Nisse, hade en profil där, som det inte stod någonting i, sen ett par år. Fick sen många vänförfrågningar & kände mig väldigt oartig som aldrig svarade. Därför kikade jag in igen & tackade ja på vänfrågorna & slänge in en bild, & där är jag nu. Vad man ska göra sen vet jag inte riktigt...har ingen lust att bli bonde i nåt spel där, eller liknande ;-) Men som nån skrev, tror det var Kia med Oskar, - Ge facebook en chans! Ok, jag gör så då!



Klart jag tycker du är ung, mamma! Tror du jag skojjar?! Det var ju flera här som tyckte det här, undrar vem det var?!?



Susanne

2009-09-16 @ 14:01:45
Postat av: Lasse O

Ung morsa,ja verkligen! Facebook, är skeptisk:)

Lasse

2009-09-16 @ 17:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0