Ipred...


Tänk att till & med regn är fint på våren! Nu har all grönska på bara ett dygn blivit djupare. Om det gick så skulle jag vilja vara vaken dygnet runt nu, för att inte missa en sekund av denna underbara årstid.

Polly har jag nu döpt om till Bolly :-) Hon är så rund & fin som en liten boll. Som jag skrivit tidigare så har hon på söndag gått tiden ut, dvs 63 dygn. Hon verkar må väldigt bra, harmonisk & glad. Än så länge inga direkta tecken på att öppningsskedet börjat.
Ska ta lite bilder på henne nu & även under valpningen osv. Flera av er läsare & skrivare som bett om det, roligt med er respons.


Skall även på begäran fota Gullan & Kawan, våra vackra Agapornis fåglar. De kallas även Lovebirds, då de är sin fru/make trogna under hela sitt liv.
Fåglarna har blivit alltmer tillgängliga & sällskapliga. De lystrar till sina namn & kommer fram då jag snackar med dem. Även våra andra djur känner sig kallade & manade då jag använder den rösten, så det ser lite festligt ut med tre katter & fem-sex hundar på rad runt & nedanför buren.

I kväll har jag träffat Erik (den nyblivna 18-åriga sonen) i stan där han bor. Vi var på kvartersrestaurang (som ligger i Luthagen, där även jag bodde i min ungdom) & Erik bjöd på middag. Så mysigt. Häftigt med vuxna, egna, självtänkande människor som är ens barn!

Susanne


Träffsäker iaktagelse...

Kommentarer
Postat av: Lasse O

Gillar dina satirbilder! Var hittar du dem? Lycka till med valpandet!

//Lasse

2009-05-06 @ 08:27:46
Postat av: Lisa

Mmm visst är det underbart med våra barn. Vuxna har det blivit nästan alla. Vår Morabo var hem nu isöndags för bortplockning av stiften i handen(efter baggen som stångade honom).De andra två ringer och frågar : mamma ska du jobba el kan vi komma ut. Viktigt att mamma är vaken och hemma, kan vara för att de är pojkar.Kan säga att jag har haft svårare än grabbarna att vara ifrån dem. Där kommer de underbara hundarna in och räddar barnen från morsan,haha.Kram Lisa

2009-05-06 @ 10:18:34
Postat av: Linda

Bolly haha....va sött :) Man får kanske komma och mysa med valpar sen då ;)2009-05-06 @ 11:39:06
URL: http://www.farindas.se
Postat av: Iréne

Kan tänka mig att hon är bra rund nu när det är dax snart,då håller vi tummarna för att allt går bra,vi väntar med spänning på bilder här,det är alltid rolgt att se valpisar!

Lycka till med valpningen!

Iréne

2009-05-06 @ 13:40:22
Postat av: Eva

Jag har tele2 ;D

2009-05-06 @ 20:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0