Skolavslutning


I morgon är det skolavslutning för Hugo som slutar i 5:an, här i Almunge kyrka.
Då går jag oxå i kyrkan & sjunger  "Den blomster tid nu kommer"  Lyssna här om ni glömt bort hur fin den är eller om ni längtar efter att höra den! http://www.youtube.com/watch?v=iQedWsp8gls
En annan härlig sång som oxå sjungs i morgon är "Idas sommarvisa" http://www.youtube.com/watch?v=Fm8W2SuKyA8&feature=related

Hundarna mår bra & de små, valparna likaså! De blev i söndags 4 veckor & är nu ute lite då & då, om vädret tillåter. Här ligger mamma Polly & håller ett öga på sina ungar i dag torsdag 11/6. Fler nya bilder på valpar mm finns på hemsidan.



Gullan & Kawan har lärt sig att öppna en lucka i buren, två gånger idag har de flygit runt här i köket, tillsynes jätteglada, då jag kommit hem. Skönt att sträcka ut vingarna lite förstås :-)


Grindarna är klara & uppsatta, tack för ert engagemang i frågan! Stort tack till Stefan, svågern, som upplät Marko, som jobbar åt honom, att snickra dem! Nu ska jag bara måla dem.


Jossan är dräktig & får någon gång i midsommar. Hon är inte så tjock, så lite orolig är jag att det går tokigt (dvs att valpningen ej sätter igång pga av få foster) så som det blev med Cissi. Men men, ingen idé att måla fan på väggen i förhand...

Annars har det mest handlat om arbete i olika former den senaste tiden, tur att Martin älsta sonen, nu är hemma från backpackingen igen, han har hjälpt mig mycket med hundar & valpar.
Men livet kan ju inte enbart handla om slit & släp, eller hur, därför ska det bli skoj att tillsammans med några vänner gå ut i morgon! Sen är det flera roligheter inbokade i nästa vecka.
Man får passa på för det är inte sommar så ofta! Eller livet blir inte roligare än vad man gör sig, eller efter regn kommer sol, eller man lever här & nu, eller livet är för kort att ångra något, eller man är inte äldre än vad man gör sig........
Hakade visst upp mig en aning på floskler, eller var det sanningar...strunt det samma ;- ) ;- )


Hela "ligan", dvs kennel Roxanne
!


Susanne

Kommentarer
Postat av: Pia

Kul att du äntligen skrivitigen!!!Saknat dej:)Mysiga bilder,skule va såå roligt atthälsa på dej!

kram Pia

2009-06-11 @ 19:28:58
Postat av: Agneta H.

Hej.

Vilken jättesnygg grind! Stabil, men ändå luftig och elegant. Och vilka underbara valpar - suck!

Agneta H.

2009-06-11 @ 20:04:07
Postat av: Agneta H.

Hej.

Vilken jättesnygg grind! Stabil, men ändå luftig och elegant. Och vilka underbara valpar - suck!

Ha det. Agneta

2009-06-11 @ 20:08:41
Postat av: Lasse O

Roligt med dina tankar igen, saknat dom! Fina bilder som vanligt. Klart att du ska roa dig,det behöver alla o envar!

//Lasse

2009-06-11 @ 21:35:15
Postat av: Karin

God morgon!

Toppen med grindarna...

Vi ses i Almunge kyrka i dag då. Kanske fäller en mamma-tår tillsammans till den blomstertid:):)



Kram Karin (syrran)

2009-06-12 @ 06:13:51
Postat av: Iréne

Oj,så valparna har vuxit,redan 4veckor,ja det går fort,här väntas oxå valpar,ska bli spännande och se,men vad roligt att Jossan ska ha valpar,vi håller tummarna för att det blir många valpar och det går bra med valpningen,ska bli kul att följa dem...Härligt när man kan ha dem små ute,fint gäng du har!

Ha en trevlig helg!

Iréne

2009-06-12 @ 16:21:54
Postat av: Eva

Oj, vilka jättevalpar. Bra att det fixade sig med grindarna.Jag hoppas att det går bra med Jossan!

Vi har sjungit alla sånger du nämde idag. Alltid lika mysigt. Vi hade gjort ett Astrid L potpurri där Idas sommarvisa förstås ingick.När det blev dags för "den blomstertid" så ställde sig F-1 upp och då trodde hela kyrkan att bara de skulle sjunga den. Tur att vi hade tränat! Kram till er alla!

2009-06-12 @ 18:25:33
Postat av: Lisa

hallå. Snygga grindar. Tur man känner nån som känner nån.Här har vi haft rörmokare pga vattenläcka och fick lov att byta panna,ojojoj vad dyrt det blev. Tur man är landstingsanställd och tjänar stora pengar,hihi. Bra och fint blev det,en mycket duktig röris.

Vad fort de växer valparna. Ja du Hugo nu är det sommarlov, skönt. Ha de//Lisa, GullVera m flock

2009-06-12 @ 18:41:54
Postat av: Jonny

Bra attdu har folk som jälper dig med grindar mm!Usch vilket väder,fast somaren borde komma snart.Du va rädd om dej!!

Kram Jonny

2009-06-14 @ 13:59:55
Postat av: Lisa igen

Tja, var bara tvungen att kolla in grindarna igen. Måste kännas bra att inte dogsen kan smita iväg . Nu kanske ändå risken att det är skitigt i pölarna är mindre, men det kan ju hända dem nått.

Nu väntar jag på SOLEN har ledsnat på detta eviga regnande//Lisa

2009-06-14 @ 20:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0